19 de enero de 2011

EXCUSES PER NO HAVER ENTREGAT ELS TREBALLS EN LA DATA FIXADA.


Qué per qué no he entregat les feines d' aquesta avaluació ???? Es que el meu gos se m' ha pìxat a sobre de la carpeta la nit de cap d' any i m' ha arruinat tots les dibuixos.
Excuses i més excuses, d' algunes que són veritat i d'altres que són mentida. D' aquestes últimes, algunes que són creibles del tot i d' altres ...que són grotesques per`divertides, curioses, interesants, sorprenents...
Aquest és el concurs que des de la Joso Sabadell us plantejem a tots, ja sigueu professors, alumnes o ex alumnes. Digueu-nos quina ha estat la vosatra excusa per no entregar els vostres treballs!

4 comentarios:

  1. JO:'Estava al bar amb els companys de classe fent un cafe. I quan he nat per tirar el tallat en el got amb gel s'he ma caigut i sota estava la maleta oberta i s'ha mullat TOOOOT!!'
    PROFE: 'Ueno ensenyame'l aviam si s'ha tacat molt o q'
    JO: no si no el porto, me le deixat a casa... es el destí q ha fet q no el portes...'

    ResponderEliminar
  2. Pues yo no las entregue porque la lagartija de mi amigo el cabra se encariño con la carpeta donde las guardaba. El bicho se pasaba los dias y las noches vigilando que nadie se acercara como madre que protege a su cria, asi que tuve que pensar un astuto plan para deshacerme de ella; salchichon.
    Todo el mundo sabe que a las lagartijas les vuelve locas el salchichon, asi que baje al mercadona de enfrente de mi casa y compre uno (de la marca casa tarradellas que se pela mejor que el de Hacendado).
    Dije iuuuju lagartija, salio escopeteada por el trozo de fuet y como si de un instinto primitivo se tratara hice cracka!!! le mordi en toda la yugular causandole la muerte instantanea.
    Total, que el dia de las entregas estuve en el funeral que mi amigo organizo a su mascota.

    ResponderEliminar
  3. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  4. Gràcies per participar en aquest concurs. Si voleu veure més escuses tan creibles com les vostres, només heu d' entrar en el facebook d' ESCOLA JOSO SABADELL.

    ResponderEliminar