17 de marzo de 2015

CONFERÈNCIA DE L'ÒSCAR MARTÍN A L'ESCOLA JOSO SABADELL.

El divendres 13 de març, el famós dibuixant de la saga SOLO, Òscar Martín, va protagonitzar una xerrada-conferència sobre el treball d'agència, en el seu cas de Tom i Jerry i també per a Disney, a més de com fer un petit segell editorial com és OMINIKY. Va explicar a un públic reduït i de forma sincera els avantatges i desavantatges del treball d'agència en el pla material, narratiu, creatiu i econòmic la seva experiència dins d'aquest camp. També ens va explicar com va decidir-se a crear aquest petit segell editorial que demostra que un projecte fet amb ganes i amb una bona estratègia i compromís, pot tirar endavant.
El va acompanyar en Pedro Vigil, antic alumne de l'exitòs programa d'art-gràfic del centre de Barcelona, que acaba de debutar en el camp de la publicació del seu treball CLANES.
També el va acompanyar en Roberto, un col·laborador de l'Òscar en alguns dels seus projectes.
Tornem a agrair al Rafel la consideració en posar-nos en contacte amb autors que venen a signar i dedicar treballs a la seva botiga i que abans passen per el nostre centre a conferenciar de forma generosa i desinteressada.
Quina sort i quin privilegi que autors d'aquesta categoria puguin ser tractats en persona per part del nostre alumnat...
Cal agrair al Joan Carles Calveria la seva tasca de fotògraf per tal de poder il·lustrar aquest reportatge !












No hay comentarios:

Publicar un comentario